AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni iş kurmak

Kahve falında yeni iş kurmak

Kahve falında yeni iş kurmak elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine, kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine ve mutlu olacağına, yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına yorulur.

Kahve falında yeni iş kurmak gördüyseniz:

  • Kutlama gerektirecek durumlar söz konusu olabilir.

Kahve falında yeni iş kurmak her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni bir iş kurmak uzun bir süre boyunca çekeceğine, isteklerini yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında ortak iş kurmak bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına yorulur.

Kahve falında iş kurmak elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine alamet eder.

Kahve falında kendi işini kurmak işlerin bir anda yoluna gireceğine, aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına yorulur.

Kahve falında işyeri kurmak rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine alamet eder.

Kahve falında yeni bir ev kurmak iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine alamet eder.

Kahve falında yeni ev kurmak dost ya da akrabalarından yardım alacağına, sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir