AnaSayfa / Genel / Kahve falında göğsünden süt akarken görmek

Kahve falında göğsünden süt akarken görmek

Kahve falında göğsünden süt akarken görmek yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına, bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine, başarısının ve kazancının sürekli olacağına, çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına, çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, adının ülke dışında yayılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında göğsünden süt akarken gördüyseniz:

  • Yasalarla da başınız derde girebilir.

Kahve falında göğsünden süt akarken görmek kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında akar suya düştüğünü görmek güzel gelişmeler yaşanacağına, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine yorulur.

Kahve falında suyu akarken görmek çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına rivayet eder.

Kahve falında akar suya girdiğini görmek işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında akar çeşme görmek girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, zorlukların yakın zamanda biteceğine delalet eder.

Kahve falında akar su içmek emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında akar dere görmek sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına işarettir.

Kahve falında akar suda yün yıkamak moralinin ve sağlığının da bozulacağına, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir