AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi eşini dövmek

Kahve falında kendi eşini dövmek

Kahve falında kendi eşini dövmek önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, çarelere kavuşacağına, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine, hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine ve özellikle çevresinde değişiklikler yapıp, gerçek dostluklarına odaklanacağına, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında kendi eşini dövmek gördüyseniz:

  • Bir sonraki hamlenizi düşünmeden önce, her şeyin yerli yerine oturtulması gerekiyor olabilir.

Kahve falında eşinin birini dövdüğünü görmek üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, kötü günlerinin biteceğine inanılır.

Kahve falında eşinin dövmek anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına, her zaman şükür içinde olacağına inanılır.

Kahve falında eşinin seni dövdüğünü görmek her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine alamet eder.

Kahve falında eski eşini dövmek karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında eşini sopayla dövmek attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşini dövdüğünü görmek uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında eşi dövmek üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, yüksek bir makamı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin sevgilisini dövmek alınan borçların ödenemeyeceğine, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir