AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin birini dövdüğünü görmek

Kahve falında eşinin birini dövdüğünü görmek

Kahve falında eşinin birini dövdüğünü görmek son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına, kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine, bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine, eğlenceli günler geçirileceğine, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına alamet eder.

Kahve falında eşinin birini dövdüğünü gördüyseniz:

  • Sevmediğiniz birisi sizi iyice sinirlendirebilir.

Kahve falında eşinin sevgilisini dövmek sizi kaygılandıran şeylerin aslında farazi olduğuna, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında eşini sopayla dövmek varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına inanılır.

Kahve falında eşinin dövmek işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşinizi dövmek yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına, dertlerin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşine dövmek uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, önünün kapanacağına rivayet eder.

Kahve falında eski eşi dövmek tüm keyfinin kaçacağına, fal sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşinin dövdüğünü görmek çok büyük zararlar edileceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına tabir olunur.

Kahve falında eşini dövdüğünü görmek kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir