AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin seni dövdüğünü görmek

Kahve falında eşinin seni dövdüğünü görmek

Kahve falında eşinin seni dövdüğünü görmek elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına, rahat nefes almaya başlayacağına, ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına, verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına yorulur.

Kahve falında eşinin seni dövdüğünü gördüyseniz:

  • Tek ihtiyacınız planlarınıza sadık kalmanız olabilir.

Kahve falında eşinin seni dövdüğünü görmek kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine tabir olunur.

Kahve falında babanın seni dövdüğünü görmek hedeflerin gerçekleşeceğine, başarısının önündeki engellerin kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin seni dövdüğünü görmek hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin seni aldatmasını görmek elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına işaret eder.

Kahve falında eşinin seni aldattığını duymak fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşinin birini dövdüğünü görmek tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, onlarla arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski eşi dövmek bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Kahve falında eşini sopayla dövmek geleceği için faydalı adımlar atacağına, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir