AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşi dövmek

Kahve falında eşi dövmek

Kahve falında eşi dövmek eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, sevinileceğine ve huzurlu olunacağına, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına, gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına yorulur.

Kahve falında eşi dövmek gördüyseniz:

  • Sabahtan itibaren fiziksel gücünü yeniden hissediyorsun.

Kahve falında eşinin birini dövdüğünü görmek eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine rivayet eder.

Kahve falında eşine dövmek uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski eşi dövmek zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında eşinin seni dövdüğünü görmek yüklü bir miktar borç verileceğine, bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine yorulur.

Kahve falında eşinizi dövmek kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine alamet eder.

Kahve falında eski eşini dövmek zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında eşi dövmek işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine delalet eder.

Kahve falında eşini dövdüğünü görmek iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir