AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin dövmek

Kahve falında eşinin dövmek

Kahve falında eşinin dövmek uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına, kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına inanılır.

Kahve falında eşinin dövmek gördüyseniz:

  • Bazılarıyla daha iyi anlaşmanıza karşın bazılarıyla ise şu aralar ilişkileriniz soğuk olabilir.

Kahve falında eş dövmek haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına alamet eder.

Kahve falında eşine dövmek sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, dertlerin ve endişelerin son bulacağına inanılır.

Kahve falında eşinin seni dövdüğünü görmek uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine, ağız tadına ve keyfe kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşinin dövmek çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin sevgilisini dövmek uzun sohbetler edeceğine, kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine delalet eder.

Kahve falında eşini dövdüğünü görmek yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, yaşadığı yokluğun biteceğine inanılır.

Kahve falında eşinin dövdüğünü görmek güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve fal sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına, kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına işaret eder.

Kahve falında kendi eşini dövmek sorunlarının son bulacağına, maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir