AnaSayfa / Genel / Kahve falında sabah namazına yetişememek

Kahve falında sabah namazına yetişememek

Kahve falında sabah namazına yetişememek sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, iyilik bulacağına, şifa edineceğine, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine yorulur.

Kahve falında sabah namazına yetişememek gördüyseniz:

  • İsteklerini dinleyin ona, tabiri caizse, ona nefes aldırın.

Kahve falında sabah namazına yetişememek ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında birini sabah namazına kaldırmak meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına tabir olunur.

Kahve falında sabah namazını kılmak zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına, karşısına kötü insanlar çıkacağına işarettir.

Kahve falında abdest alıp sabah namazı kılmak işlerin günden güne açılacağına, çalışmalarının karşılığını alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sabah namazı kaçırmak kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına delalet eder.

Kahve falında sabah namazına uyanmak çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında sabah namazını camide kılmak iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine inanılır.

Kahve falında sabah namazını beklemek sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir