AnaSayfa / Genel / Kahve falında gemiye yetişememek

Kahve falında gemiye yetişememek

Kahve falında gemiye yetişememek rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına, elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine, sıkıntıya düşeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına delalet eder.

Kahve falında gemiye yetişememek gördüyseniz:

  • Size sorun çıkartan, anlaşmakta zorlandığınız ya da sizi üzen kişilerle aranıza mesafe koymalısınız.

Kahve falında gemiye yetişememek hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine inanılır.

Kahve falında maydanoz yetiştirmek kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına, ardından birçok konuda yardımcı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında patlıcan yetiştirmek uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına işaret eder.

Kahve falında sabah namazına yetişememek büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine, maddi durum kötü ise zengin olunacağına inanılır.

Kahve falında düğününe yetişememek sinirlerinin yıpranacağına, tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına işaret eder.

Kahve falında uçağa yetişemediğini görmek maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına işaret eder.

Kahve falında kabak yetiştirmek yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında otobüse yetişememek hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir