AnaSayfa / Genel / Kahve falında sınava yetişmeye çalışmak

Kahve falında sınava yetişmeye çalışmak

Kahve falında sınava yetişmeye çalışmak hayırlı günler yaşayacağına, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sınava yetişmeye çalışmak gördüyseniz:

  • Elinize geçen bilgi veya haberleri arkadaşlarınız ya da meslektaşlarınızla değerlendirebilirsiniz.

Kahve falında sınava yetişmeye çalışmak karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına yorulur.

Kahve falında sınava yetişmeye çalıştığını görmek büyük bir kazanç elde edeceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında sınav sorularını yetiştirememek ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına, refah içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sınavı yetiştirememek iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine delalet eder.

Kahve falında sınava yetişemediğini görmek zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sınava girip yetiştirememek eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında sınava yetişememek manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında koşarak bir yere yetişmeye çalışmak evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir