AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi dişini kendi çekmek

Kahve falında kendi dişini kendi çekmek

Kahve falında kendi dişini kendi çekmek hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına, iş ve ev değişikliğine yorumlanırken, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi dişini kendi çekmek gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdık ya da partner sorunlara neden olabilir.

Kahve falında ağrıyan dişi çekmek üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, şaşkın olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir başkasının dişini çekmek yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine delalet eder.

Kahve falında dişinin çekmek elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına inanılır.

Kahve falında köpek dişini çekmek hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına, çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine delalet eder.

Kahve falında çocuğunun dişini çekmek çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına, zarara gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başka birinin dişini çekmek bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine, para kazanmasına da vesile olacağına alamet eder.

Kahve falında süt dişini çekmek neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, dünya mallarının çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında kendini dişini çekmek hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir