AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birinin dişini çekmek

Kahve falında başka birinin dişini çekmek

Kahve falında başka birinin dişini çekmek işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, sorunların artacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan fal, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri fal sahibini arkadan vurmak için kullanacağına, doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına tabir olunur.

Kahve falında başka birinin dişini çekmek gördüyseniz:

  • İlgisizlik, kayıtsızlık veya bıkma, bıktırma gibi şeyler yüzünden önem verdiğiniz birisini kaybedebilir ya da kendinizden oğutabilirsiniz.

Kahve falında başka birinin dişini çekmek aksine işe neredeyse köstek olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köpek dişini çekmek borçların kısa zamanda ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dişinin çekmek ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında dişinden ip çekmek devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına, vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ön dişi çekmek alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına delalet eder.

Kahve falında sallanan dişi çekmek sevdiği kişilerin yardımı ve destekleri sayesinde kendisini çok hayırlı ve güzel işlerin içinde bulacağına, boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendini dişini çekmek uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında kendi dişini çekmek büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine ve bu şekilde mutlu olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir