AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının kaşını almak

Kahve falında arkadaşının kaşını almak

Kahve falında arkadaşının kaşını almak sağlığının kötüye gideceğine, zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen fal sahibinin rızkının da sürekli artacağına, tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, güzel bir haber almaya, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşının kaşını almak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sizden talepleri veya size sormak istediği sorularla sizin onlara sunabilecekleriniz arasında dağlar kadar fark olabilir.

Kahve falında arkadaşının kaşını almak kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına, korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine delalet eder.

Kahve falında kaşlarını kalın görmek onu darda bırakmayacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına inanılır.

Kahve falında çift kaş görmek sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına yorulur.

Kahve falında kaşlarını birleşik görmek bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında kaşa kalem görmek maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kaş boyatmak her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına tabir olunur.

Kahve falında kaş kılı görmek yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine inanılır.

Kahve falında tek kaş olduğunu görmek rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir