AnaSayfa / Genel / Kahve falında çift kaş görmek

Kahve falında çift kaş görmek

Kahve falında çift kaş görmek maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine, yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çift kaş gördüyseniz:

  • Her zaman yardımcı olmaya çalıştığınız kişilerden yardım talep etmenizi sizi biraz kötü hissettirebilir.

Kahve falında çift kaş görmek kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaşın uzadığını görmek herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında kafası kaşınmak şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına işarettir.

Kahve falında kaşlarını ince almak sürekli stres ve sinir içinde olacağına, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaşını aldığını görmek bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaşın alındığını görmek sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendi kaşlarını görmek gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, iyi evlilikler yapmaya, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine inanılır.

Kahve falında sağ elinin kaşındığını görmek aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir