AnaSayfa / Genel / Kahve falında cep telefonu unutmak

Kahve falında cep telefonu unutmak

Kahve falında cep telefonu unutmak başarılı işlere imza atılacağına, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına, ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, temiz saf bir adamla evlenebileceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine alamet eder.

Kahve falında cep telefonu unutmak gördüyseniz:

  • Yoksa mevcut gergin açıların da sebep olmasıyla sinirler gerilebilir, gereksiz yere olaylar büyüyebilir.

Kahve falında cep telefonu unutmak bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cep telefonunu unutmak engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına rivayet eder.

Kahve falında telefon unutmak geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, sıkıntılarından kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında telefonunu unutmak sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, kişinin rahat ve huzurlu hayatının sona ereceğine yorulur.

Kahve falında telefonu unutmak işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına, kafasını toparlayamayacağına işarettir.

Kahve falında telefonunu bir yerde unutmak bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cep telefonunun çaldığını görmek yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına delalet eder.

Kahve falında cep telefonunun kaybolduğunu görmek sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir