AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanı toprağa gömmek

Kahve falında yılanı toprağa gömmek

Kahve falında yılanı toprağa gömmek uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına, evdeki birinin yolculuk yapacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine işarettir.

Kahve falında yılanı toprağa gömmek gördüyseniz:

  • Bir takım ailevi sorunlar yaşıyorsunuz.

Kahve falında yılanı toprağa gömmek kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, tecrübelerinden faydalanarak sorunları pratik şekilde çözeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında soğanı toprağa gömmek bundan büyük kazanımlar elde edeceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini toprağa gömmek onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğunu toprağa gömmek hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, imkanlarının genişleyeceğine inanılır.

Kahve falında birini diri diri toprağa gömmek yaşanan rahatsızlıkların yerini sağlığa bırakacağına, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında toprağa kitap gömmek yanlış yönde kararlar verileceğine, sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında kendini toprağa gömmek kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında toprağa bebek gömmek iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir