AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birini yeniden gömmek

Kahve falında ölmüş birini yeniden gömmek

Kahve falında ölmüş birini yeniden gömmek bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra fal sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına, yatırımların heba olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini yeniden gömmek gördüyseniz:

  • Geçmişte çalıştığınız ya da iş birliği yaptığınız bir kişiyle yeni bir fırsat yakalayabilirsiniz.

Kahve falında ölüyü yeniden gömmek girdiği işleri kaybedeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş birini yeniden gömmek sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen birini yeniden gömmek yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine, Allah yolunda büyük ve güzel işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeniden okula başlamak deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin yeniden evlendiğini görmek aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında yeniden dirilmek borçlarının kalmayacağına, hayır duaları alacağına rivayet eder.

Kahve falında evi yıkıp yeniden yapmak övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında eski eşle yeniden evlenmek farklı şeyler deneyeceğine, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir