AnaSayfa / Genel / Kahve falında burnundan bişey çıktığını görmek

Kahve falında burnundan bişey çıktığını görmek

Kahve falında burnundan bişey çıktığını görmek moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, hayalkırıklığı yaşayacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına, yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında burnundan bişey çıktığını gördüyseniz:

  • Sıkıntı yaşamak istemiyorsanız, uzlaşmacı olmanın veya olayları espriyle karışık yönlendirmeye çalışmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında burnundan böcek çıktığını görmek mali anlamdaki sorunlarını aşacağına, yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına delalettir.

Kahve falında burnundan balık çıktığını görmek iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına, var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında burnundan bir şeyler çıktığını görmek üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında burnundan solucan çıktığını görmek aralarından su sızmayacağına, görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında burnundan taş çıktığını görmek yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında burnunun üzerinde kıl çıktığını görmek çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında burnundan kurt çıktığını görmek kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında burnundan bir şey çıktığını görmek işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine, hayata karşı zayıf davranmayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir