AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birinin burnunun kanadığını görmek

Kahve falında başka birinin burnunun kanadığını görmek

Kahve falında başka birinin burnunun kanadığını görmek hastalıklarını yenmeyi başaracağına, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, emin adımlarla ilerlediği hayatını daha da güzelleştirmek için çevresindeki kimselerle de iş birliği yapacağına, kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına, çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına, tepkilerini ve düşüncelerini kontrol altına aldığı için ilişkilerinde de daha pozitifi bir tavır takınacağına, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına yorulur.

Kahve falında başka birinin burnunun kanadığını gördüyseniz:

  • Evinizde, dikkatsizlikten kaynaklanan küçük bir zarar olabilir.

Kahve falında başka birinin burnunun kanadığını görmek kendi patronu olacağına, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında sevgilinin burnunun kanadığını görmek daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, itibarının ve makamının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında burnunu kanadığını görmek rahatlık içinde yaşayacağına, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine rivayet eder.

Kahve falında annenin burnunun kanadığını görmek kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin burnunu kanatmak rızkının çoğalacağına, böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına delalettir.

Kahve falında kardeşinin burnunun kanadığını görmek Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının burnunun kanadığını görmek kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına delalet eder.

Kahve falında burnumun kanadığını görmek yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir