AnaSayfa / Genel / Kahve falında izin almak

Kahve falında izin almak

Kahve falında izin almak meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine, güzel ve mutlu günler yaşayacağına, artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine, bundan güç ve cesaret alacağına, maddi zararının giderileceğine, kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına alamet eder.

Kahve falında izin almak gördüyseniz:

  • Maddi anlamda dikkatli hareket edin.

Kahve falında patrondan izin almak kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine delalettir.

Kahve falında izin almak sevinçli haberlerin alınacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında izin aldığını görmek onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına, keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eve izinsiz girmek huzur getirecek birinin çıkacağına, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına delalettir.

Kahve falında işten izin almak ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında izin kağıdı görmek bir sebeple işlerin kötüye gideceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına delalettir.

Kahve falında izinli olmak menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine, kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine inanılır.

Kahve falında izinsiz bir şey almak yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir