AnaSayfa / Genel / Kahve falında izin vermek

Kahve falında izin vermek

Kahve falında izin vermek üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına, ferah bir haneye sahip olunacağına, sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, yüzün güleceğine, birlikte kâh ağlayacağına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına rivayet eder.

Kahve falında izin vermek gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili onarım, yenileme, süsleme gibi şeyler için harcama yapmanız da gerekebilir.

Kahve falında bir eve izinsiz girmek kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine ve sorun yaşadığı bir kişi ile karşılaşacağına, varlık ve huzur sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında izin vermemek ruhsal olarak zarara uğranacağına, sevdiği insanların olacağına alamet eder.

Kahve falında izinde olmak uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında askerden izine gelmek devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına, en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında izinsiz bir eve girmek özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına, rızkın da aynı oranda çoğalacağına inanılır.

Kahve falında eve izinsiz girmek çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında izinli olmak kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine, maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında babadan izin almak iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine, insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir