AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin kafasında bit görmek

Kahve falında eşinin kafasında bit görmek

Kahve falında eşinin kafasında bit görmek fal sahibinin bu sayede daha rahat bir hayata kavuşarak yüzünün de güleceğine, çok zengin ve mal mülk sahibi olacağına ve sıkıntı ve sorunlarını rahatça çözüme kavuşturacağına, işlerin çığırından çıkacağına, fal sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına delalettir.

Kahve falında eşinin kafasında bit gördüyseniz:

  • Bilinçaltınızda sevgiliniz veya eşinize karşı bazı kızgınlık birikimleri olabilir.

Kahve falında eşinin kafasında bit görmek zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında kafasından bit ayıklamak işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kafamızda bit görmek iyilik ve güzellik bulacağına, büyük bir servete kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi kafasında bit görmek hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğun kafasında bit görmek eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, gözünün başka kimseyi görmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kafada büyük bit görmek maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşının kafasında bit görmek çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında biti kafada görmek kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir