AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafada sirke bit görmek

Kahve falında kafada sirke bit görmek

Kahve falında kafada sirke bit görmek uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine, nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, dertlerin son bulacağına işaret eder.

Kahve falında kafada sirke bit gördüyseniz:

  • Söz verdiyseniz fikir değiştirmeniz doğru olmayabilir.

Kahve falında kafada bit sirke görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, ters giden olayların düzeltileceğine işarettir.

Kahve falında kafada bit sirkesi görmek hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına yorulur.

Kahve falında kafada sirke bit görmek insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçında sirke bit görmek işinde profesyonel kimse olacağına, bu sayede hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına rivayet eder.

Kahve falında bit yada sirke görmek eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sirke bit öldürmek kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine, üzüntülerin günden güne artacağına delalet eder.

Kahve falında saçında bit ve sirke görmek neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına tabir olunur.

Kahve falında saçta bit ve sirke görmek yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir