AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının adet kanı görmek

Kahve falında arkadaşının adet kanı görmek

Kahve falında arkadaşının adet kanı görmek kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, kinin ve nefretin son bulacağına, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, sosyal çevrenin değiştirileceğine, ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına, terfi alacağına, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının adet kanı gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi dile getirmeniz bazı ilişkilerinizin canlanmasını sağlayabilir.

Kahve falında arkadaşının adet kanını görmek kısmetli bir kişi olunacağına, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşının adet kanı görmek o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında bir damla adet kanı görmek parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine işarettir.

Kahve falında kurumuş adet kanı görmek bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah adet kanı görmek eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına, prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine rivayet eder.

Kahve falında temiz adet kanı görmek dileklerinin kabul olacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının adet kanı görmek birikim yapma imkânı elde edeceğine, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine yorulur.

Kahve falında kadının adet kanı görmek kafa olarak daha rahat edileceğine, onların mutlu haberlerini alacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir