AnaSayfa / Genel / Kahve falında adet kanı görmek

Kahve falında adet kanı görmek

Kahve falında adet kanı görmek çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, alkış alacağına, yarınları için isabetli kararlar alacağına, mutluluk dolu haberler alınacağına, manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine, kendisinin ve ailesinin geleceğine işarettir.

Kahve falında adet kanı gördüyseniz:

  • Kendi çizginizi bozmamalısınız.

Kahve falında hamileyken adet kanı görmek atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının adet kanını temizlemek kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına inanılır.

Kahve falında adet kanının aktığını görmek kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine alamet eder.

Kahve falında kadının adet kanı görmek sıkıntıların ve stresin son bulacağına, huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına işarettir.

Kahve falında tuvalette adet kanı görmek büyük bir işin sahibi olacağına, rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah adet kanı görmek ekmeksiz ve parasız kalacağına, parasız günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yatakta adet kanı görmek evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında adet kanı içmek bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir