AnaSayfa / Genel / Kahve falında kemiksiz et görmek

Kahve falında kemiksiz et görmek

Kahve falında kemiksiz et görmek iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, kiracı olmaktan kurtulacağına, yaşadığı zorlukların son bulacağına, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına işarettir.

Kahve falında kemiksiz et gördüyseniz:

  • İnsanlarla iyi iletişim içinde olmaya devam ediyorsunuz.

Kahve falında kemikli et kaynatmak zarar getirecek bir yoldan dönmeye, yeni bir ev alınacağına alamet eder.

Kahve falında çiğ kemikli et görmek ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına, huzurlu ve mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kemikli et pişirmek kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine inanılır.

Kahve falında kemikli et yemeği görmek planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında et ve kemik görmek girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında etli kemik görmek üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında etin kemikten ayrıldığını görmek ibadetlerini de aksatmayacağına, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kemikli pişmiş et görmek çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir