Kahve falında kemer hediye almak

Kahve falında kemer hediye almak hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, çok büyük ve hayırlı rızklar elde edeceğine, emeklerin boşa gitmeyeceğine, hayırlı işler yapacağına, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kemer hediye almak gördüyseniz:

  • Duygusal konulardaki alışılmadık gelişmeler nedeniyle harekete geçmeniz gerekebilir.

Kahve falında kemer hediye almak zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine inanılır.

Kahve falında kemer hediye etmek bazı sorunlar ile karşılaşacağına, olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hediye kemer almak çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, aile hayatında huzuru yakalayacağına işarettir.

Kahve falında siyah kemer görmek zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine alamet eder.

Kahve falında kemerini sıkmak maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında parlak kemer görmek işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına delalet eder.

Kahve falında birinden kemer almak yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına rivayet eder.

Kahve falında kemer çıkartmak acılarını dindireceğine, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir