AnaSayfa / Genel / Kahve falında kemerini kaybetmek

Kahve falında kemerini kaybetmek

Kahve falında kemerini kaybetmek yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına, kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, rahat, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, gönülsüzce bir yere gideceğinize, yeni bir birlikteliğe başlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kemerini kaybetmek gördüyseniz:

  • İşin iyi tarafına odaklanın, kendinizi özgür hissettiğinizi fark edeceksiniz.

Kahve falında kemerini kaybetmek hayatın fal sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına yorulur.

Kahve falında kemer kaybetmek kafasını toparlayamayacağına, tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kemerle dövülmek zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kemer çıkartmak beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkek kemeri görmek atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, çok büyük üzüntüler duyacağına tabir olunur.

Kahve falında kemerinin koptuğunu görmek rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına tabir olunur.

Kahve falında beline kemer takmak işinin her geçen gün büyüyeceğine, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kemerin koptuğunu görmek işinin ehli olacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir