AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi kemer görmek

Kahve falında mavi kemer görmek

Kahve falında mavi kemer görmek birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, büyük bir adım atılacağına, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, böylece insanların kalbini kazanmayı ve dualarını almayı hak etmiş olacağına alamet eder.

Kahve falında mavi kemer gördüyseniz:

  • Diğerlerini tetikleyen fikirler size mantıklı görünmeyebilir.

Kahve falında mavi kemer görmek sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına inanılır.

Kahve falında mavi kemer takmak gözyaşına boğulacağına, bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kemerini sıkmak fakirliğinin biteceğine, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında kemerle dövmek hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, patron olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında deri kemer takmak yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kemer hediye etmek az maliyetle ticarete atılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında bel kemeri görmek epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bele kemer takmak sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir