AnaSayfa / Genel / Kahve falında kemerini başkasına vermek

Kahve falında kemerini başkasına vermek

Kahve falında kemerini başkasına vermek kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, nankörlük ve vefasızlık göreceğine, gülen gözlerin ışığının söneceğine, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına alamet eder.

Kahve falında kemerini başkasına vermek gördüyseniz:

  • Size oldukça yakın bir dostunuz ile birlikte yeni bazı atılımlarda bulunabilirsiniz.

Kahve falında hediye kemer almak maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, yaşadığı zor günlerin biteceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz kemer görmek çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kemerle dövmek karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında su kemeri görmek onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına, işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah kemer almak maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına, kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında taşlı kemer görmek başarılı bir kişi olacağına, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine işaret eder.

Kahve falında kemerle adam öldürmek sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kemer patlıcan görmek kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir