AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının işediğini görmek

Kahve falında arkadaşının işediğini görmek

Kahve falında arkadaşının işediğini görmek kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, geri plana düşeceğine, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, geçirilen zor günlerin unutulacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının işediğini gördüyseniz:

  • Belirsizlikler bazı adımlar atmanızı zorlaştırabilir.

Kahve falında arkadaşının işediğini görmek kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, ortamın bir hayli gerileceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşın işediğini görmek insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında bir çocuğun üzerine işediğini görmek yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına delalettir.

Kahve falında kadının ayakta işediğini görmek rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, istediklerini elde etmeyi başaracağına yorulur.

Kahve falında kocasının üstüne işediğini görmek bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına delalettir.

Kahve falında kendi üstüne işediğini görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına delalettir.

Kahve falında ölü birinin işediğini görmek sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının üzerinize işediğini görmek işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir