AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşın işediğini görmek

Kahve falında arkadaşın işediğini görmek

Kahve falında arkadaşın işediğini görmek hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına, destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine, hayallerini gerçekleştireceğine, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşın işediğini gördüyseniz:

  • Olan biten olaylar ya da işaretler bazı konularda boşa kürek çekiğinizi ya da gayretlerinizin boşa gideceğini gösteriyor olsa da, boşa gitmeyecek.

Kahve falında arkadaşının işediğini görmek dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşın işediğini görmek fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tuvalette işediğini görmek işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine delalettir.

Kahve falında başka birinin işediğini görmek ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında mezara işediğini görmek maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında duvara işediğini görmek sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bebeğin üzerine işediğini görmek bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine, huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kedinin eve işediğini görmek insanlar tarafından daha çok sevileceğine, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir