Kahve falında başkasının üzerinize işediğini görmek

Kahve falında başkasının üzerinize işediğini görmek başının derde gireceğine, hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine, iyi ve kolay geçim halinde olacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının üzerinize işediğini gördüyseniz:

  • Yeni fikirlerinizi paylaşabilirsiniz.

Kahve falında işediği görmek ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına, gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında birinin senin üstüne işediğini görmek rızkın ve kısmetin artacağına, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin suratına işediğini görmek insanlar arasında büyük itibar kazanacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin yatağa işediğini görmek kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir başkasının altına işediğini görmek yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, düşman malından yemeye işaret etmektedir.

Kahve falında birinin yatağına işediğini görmek kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine, talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının işediğini görmek korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında bebeğin üzerine işediğini görmek nasibin de kısmetlerin de artacağına, zor zamanların sona ereceğine ve uzun süre sonra mutlu olunması yolunda bazı adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir