AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir çocuğun üzerine işediğini görmek

Kahve falında bir çocuğun üzerine işediğini görmek

Kahve falında bir çocuğun üzerine işediğini görmek belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine, muradının gerçekleşeceğine, insanlara yol göstereceğine, ticaret yapıyorsa zarar edeceğine, iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir çocuğun üzerine işediğini gördüyseniz:

  • Hayatınızda çok önemli yer tutacak birisiyle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında erkek çocuğun işediğini görmek hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir çocuğun işediğini görmek bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına delalettir.

Kahve falında çocuğun eline işediğini görmek sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, küçük ise kazancınızın daha az olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küçük çocuğun işediğini görmek ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendi çocuğunun işediğini görmek kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına işarettir.

Kahve falında çocuğun üzerine işediğini görmek malının ve parasının çoğalacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına delalet eder.

Kahve falında erkek çocuğun üzerime işediğini görmek başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına yorulur.

Kahve falında çocuğun işediğini görmek kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, gelirinin giderinden fazla olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir