AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini kel olduğunu görmek

Kahve falında kendini kel olduğunu görmek

Kahve falında kendini kel olduğunu görmek iç sıkıntınızın azalacağına, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına, beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendini kel olduğunu gördüyseniz:

  • Belli imzalar atılabilir, anlaşmalar yapılabilir.

Kahve falında birinin kel olduğunu görmek hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, kendisi ile baş başa kalacağına delalettir.

Kahve falında kel insanı saçlı görmek istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, parasız kalacağına rivayet eder.

Kahve falında bir kadını kel görmek aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendini kel olmak karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine, zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında oğlunu kel görmek çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine, fal sahibinin mutluluğua kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında kafanın ortasını kel görmek kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kel bir insanı saçlı görmek sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başı kel görmek işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir