AnaSayfa / Genel / Kahve falında kel adamla evlenmek

Kahve falında kel adamla evlenmek

Kahve falında kel adamla evlenmek sonu hayırlı olacak bir izdivaca, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına, işlerin düzgün gideceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına yorulur.

Kahve falında kel adamla evlenmek gördüyseniz:

  • Sizi şüpheye düşüren ya da rahatsız eden konularda çok yakında rahatlama söz konusu olabilir.

Kahve falında kel adamla evlenmek neşeleneceğine, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine işarettir.

Kahve falında kel kafalı adam görmek parasını ve işini kaybedeceğine, evlatların hayırsız çıkacağına inanılır.

Kahve falında kel adamlar görmek kudretli ve hikmetli kimse olacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine inanılır.

Kahve falında kel bir adam görmek isteklerinize kavuşacağınıza, kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine inanılır.

Kahve falında kel adam görmek kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına alamet eder.

Kahve falında kel biriyle evlenmek işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, her konuda gelişme gösterileceğine delalettir.

Kahve falında tanımadığı adamla evlenmek hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına, kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük bir adamla evlenmek sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine, kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir