AnaSayfa / Genel / Kahve falında kel birini görmek

Kahve falında kel birini görmek

Kahve falında kel birini görmek mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine inanılır.

Kahve falında kel birini gördüyseniz:

  • Maddi anlamda dikkatli hareket edin.

Kahve falında kel doktor görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, kazancının da hiç eksilmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında saçı kel görmek hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başı kel olmak fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına inanılır.

Kahve falında kel adamı saçlı görmek bazı engellerle karşılaşacağına, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine alamet eder.

Kahve falında yarı kel kalmak Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, kendi bildiğini okuyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kel birinin saçının çıktığını görmek sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine inanılır.

Kahve falında basini kel görmek yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine, falı kapatan kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kadının kel olduğunu görmek sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir