AnaSayfa / Genel / Kahve falında kel birinin saçının çıktığını görmek

Kahve falında kel birinin saçının çıktığını görmek

Kahve falında kel birinin saçının çıktığını görmek dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, büyük mutluluklar yaşanacağına, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine, güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kel birinin saçının çıktığını gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişiyle özel bir plan yapabilirsiniz.

Kahve falında kel birinin saçının çıktığını görmek hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına tabir olunur.

Kahve falında saçların dökülmesi kel olmak geçici olarak rahatsızlanacağına, büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçının yarısını kel görmek aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine, sözleri tutulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçlarını kel görmek çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına, rakiplerin üzüleceğine tabir olunur.

Kahve falında saçının ortasının kel olduğunu görmek büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına delalet eder.

Kahve falında saçı olan birini kel görmek uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine, takdir toplayacak işler yapacağına işarettir.

Kahve falında saç dökülüp kel kalmak rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, kazancını çoğaltacağına yorulur.

Kahve falında saçın bir kısmının kel olduğunu görmek mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir