AnaSayfa / Genel / Kahve falında kel bir adam görmek

Kahve falında kel bir adam görmek

Kahve falında kel bir adam görmek aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, umutlarının biteceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, hükmünün geçmeyeceğine, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına inanılır.

Kahve falında kel bir adam gördüyseniz:

  • Doğru dürüst bilgi sahibi olmamanız durumunda sizden fayda sağlamaya çalışan kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında kel adamlar görmek elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kel adam görmek elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına, bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında kel kafalı adam görmek sorunların yakında son bulacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında kel adamla evlenmek sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kel bir adam görmek kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilini kel görmek üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüyü kel görmek dertlerin ve zorlukların da biteceğine, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına işaret eder.

Kahve falında saçların kel olduğunu görmek ortaklarla aranın bozulacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir