AnaSayfa / Genel / Kahve falında kel adam görmek

Kahve falında kel adam görmek

Kahve falında kel adam görmek hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, iyileşme göstereceğine, yorulacağına, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, onların bir dediğini iki etmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kel adam gördüyseniz:

  • Bir kezz daha gözden geçirebilirseniz kendinize olan güveninizi geri kazanabilirsiniz.

Kahve falında kel adam görmek yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kel adamlar görmek insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kel bir adam görmek çok daha güçlü biri haline geleceğine, çeşitli kırgınlıklar olacağına rivayet eder.

Kahve falında kel kafalı adam görmek hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına delalet eder.

Kahve falında kel adamla evlenmek keyfin ve huzurun yerinde olacağına, çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başı kel olmak darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine, çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi saçını kel görmek ayağının tökezlemeyeceğine, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğini kel görmek yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçların hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir