AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığı adamla evlenmek

Kahve falında tanımadığı adamla evlenmek

Kahve falında tanımadığı adamla evlenmek işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, emeklerinin heba olacağına, ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına, takdir toplayacak işler yapacağına, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında tanımadığı adamla evlenmek gördüyseniz:

  • Bazı işlerinizde gelişme kaydedebilir ya da halledilmesi gereken pek çok konuyu çözebilirsiniz.Güvendiğiniz yakın arkadaşlarınızdan fikir alıp, eksiklerinizi giderebilirsiniz.

Kahve falında tanımadığı bir adamla evlenmek yenileneceğine ve can bulacağına, onlar sayesinde moral bulacağına tabir olunur.

Kahve falında tanımadığın adamla evlenmek fal sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine delalettir.

Kahve falında tanımadığı adamla evlenmek büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına, hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına delalet eder.

Kahve falında tanımadığı bi adamla evlenmek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine tabir olunur.

Kahve falında tanımadığı adamla öpüşmek bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadık adam görmek işlerin günden güne artacağına, zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadık bir adam görmek kötü haberlerin alınacağına, kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına işarettir.

Kahve falında tanımadığım adam görmek kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine, yeni girişimlerde bulunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir