AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi saçını kel görmek

Kahve falında kendi saçını kel görmek

Kahve falında kendi saçını kel görmek kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, hayatının bereketli ve verimli olacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, hayal edilenlere ulaşılamayacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi saçını kel gördüyseniz:

  • Belli konulara beklenmedik çözümler üretebilirsiniz.

Kahve falında kel olan birini saçlı görmek büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine işarettir.

Kahve falında saçı kel olmak bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kel insanı saçlı görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçın bir kısmının kel olduğunu görmek çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında saçların dökülmesi kel olmak kazançta zarar edeceğine, onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına işarettir.

Kahve falında birinin saçını kel görmek elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine delalettir.

Kahve falında keli saçlı görmek mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine, yaşamdan istediklerini alacağına işaret eder.

Kahve falında saçı olan birini kel görmek kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir