AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafeste keklik görmek

Kahve falında kafeste keklik görmek

Kahve falında kafeste keklik görmek günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, içebileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, işlerinin de bir düzene oturacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına inanılır.

Kahve falında kafeste keklik gördüyseniz:

  • Bazı kişiler yolunuza taş koyma çabasında ya da sırtınızda yük olabilirler.

Kahve falında kafeste keklik görmek kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında keklik kafesi görmek daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına işarettir.

Kahve falında keklik ve güvercin görmek alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında keklik avlamak ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine inanılır.

Kahve falında keklik yumurtası görmek kurulu düzeninin sürüp gideceğine, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına delalet eder.

Kahve falında dişi keklik görmek kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında keklik öldürmek kazançtan yana kara geçeceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında keklik kesmek yaptığı işlerin de içine sineceğine, tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir