AnaSayfa / Genel / Kahve falında kefende insan görmek

Kahve falında kefende insan görmek

Kahve falında kefende insan görmek uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine, ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kefende insan gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi göstermenizi, daha fazla gelir ya da maddi açıdan kar elde etmenizi sağlayacak olaylara zaman ayırmalısınız.

Kahve falında kefene sarılı insan görmek kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, ruhuna hayrat yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kefende insan görmek kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına, işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kefenlenmiş insan görmek çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine, böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş insanı kefenli görmek sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine inanılır.

Kahve falında kefene sarılmış insan görmek her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına, daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine işarettir.

Kahve falında babayı kefenli görmek kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine delalet eder.

Kahve falında siyah kefenli birini görmek gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen fal sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Kahve falında bir başkasını kefenli görmek içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına, üzüntülerinin mutluluğa dönüşeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir