AnaSayfa / Genel / Kahve falında kefen kesmek

Kahve falında kefen kesmek

Kahve falında kefen kesmek konforunun artacağına, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine, herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, kendisi için isabetli adımlar atacağına, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında kefen kesmek gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenebilir, tecrübelerinizi her alana yansıtabilirsiniz.

Kahve falında kefen kesmek ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş birini tekrar kefenli görmek kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına, karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında ölüyü kefensiz görmek yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine, kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı kefen görmek karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, işlerin rayından çıkacağına alamet eder.

Kahve falında ölüyü kefenli görmek sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına işarettir.

Kahve falında ölen birini kefenle görmek attığı adımların boşa gideceğine, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına inanılır.

Kahve falında kefen bezi görmek parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına inanılır.

Kahve falında ölüyü kefenlerken görmek çok ünlü bir kişi olacağına, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir