AnaSayfa / Genel / Kahve falında kediyi yedirmek

Kahve falında kediyi yedirmek

Kahve falında kediyi yedirmek mal ve mülk sahibi olmaya, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, yeni çalışmalar ortaya konacağına, kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, şansın ve bahtının da açılacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında kediyi yedirmek gördüyseniz:

  • Medikal, sağlıkla veya romantik ilişkilerinizle ilgili alışılmadık seçenekler ortaya çıkabilir.

Kahve falında yılanın kediyi yediğini görmek eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kedinin yılanı yediğini görmek her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında kedinin balık yediğini görmek sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kedinin bir şey yediğini görmek rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kedinin civciv yediğini görmek yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, onunla mutlu bir hayat kuracağına işarettir.

Kahve falında kediyi yedirmek ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, hayırlı yollar keşfedeceğine delalettir.

Kahve falında kedi yedirmek çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve fal sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kediye peynir yedirmek rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir