AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedinin bir şey yediğini görmek

Kahve falında kedinin bir şey yediğini görmek

Kahve falında kedinin bir şey yediğini görmek büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına rivayet eder.

Kahve falında kedinin bir şey yediğini gördüyseniz:

  • Duygularınızı kontrol edememeniz tartışmaları büyütebilir.

Kahve falında kedinin bir şey yediğini görmek çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, fal sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında ölüye bir şey yedirmek sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına, yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birine bir şey yedirmek kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine işarettir.

Kahve falında oruçlu iken bir şey yediğini görmek anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına, geçim derdine gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yılanın bir şey yediğini görmek yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, mesleğinde uzmanlaşacağına tabir olunur.

Kahve falında tatlı bir şey yediğini görmek masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birine bir şey yedirmek maddi olanakların artacağına, kişinin şifa bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebeğe bir şeyler yedirmek kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir