AnaSayfa / Genel / Kahve falında kediyi öldü görmek

Kahve falında kediyi öldü görmek

Kahve falında kediyi öldü görmek girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, hasta ve zor geçireceğine, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, onlarla birlikte hareket edeceğine, bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine yorulur.

Kahve falında kediyi öldü gördüyseniz:

  • Yakın zamanda belli bir ödül söz konusu olabilir.

Kahve falında beyaz kediyi öldürmek ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kedinin öldürülmesini görmek yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine, zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına delalet eder.

Kahve falında kedinin kediyi öldürdüğünü görmek borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, tatsızlıkların aşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah kediyi öldürmek fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında kediyi taşla öldürmek mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kediyi öldü görmek bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına, kişinin kazancının artacağına alamet eder.

Kahve falında kedi öldüreni görmek sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına işarettir.

Kahve falında kedi ve köpek öldürmek bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir