AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedinin öldürülmesini görmek

Kahve falında kedinin öldürülmesini görmek

Kahve falında kedinin öldürülmesini görmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine, eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, mutlu günler yaşanacağına, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine, zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına delalettir.

Kahve falında kedinin öldürülmesini gördüyseniz:

  • Duygularınız mantığınızın önüne geçebilir.

Kahve falında köpeğin kediyi öldürmesini görmek problemlerle baş etmekte zorlanacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında öldürülmüş kedi görmek kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kedinin öldüğünü görmek şansının kendinden yana olacağına, sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kara kediyi öldürmek kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına alamet eder.

Kahve falında istemeden kedi öldürmek başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine delalettir.

Kahve falında silahla kedi öldürmek hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, kısmet alacağına inanılır.

Kahve falında ısıran kediyi öldürmek torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine, yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küçük kedi öldürmek eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir