AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi ve köpek öldürmek

Kahve falında kedi ve köpek öldürmek

Kahve falında kedi ve köpek öldürmek onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına, elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına, gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, gıybet edeceğine, büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına, işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına yorulur.

Kahve falında kedi ve köpek öldürmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda sağlam başlangıçlar da yapmanız olasıdır.

Kahve falında köpeğin kediyi öldürdüğünü görmek çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kedi ve köpek öldürmek yaşamsal alanlarda her türlü güvenliğin sağlandığına, düşmanlardan uzak, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine delalettir.

Kahve falında kedi köpek öldürmek güneşli ve güzel günler yaşayacağına, etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında köpeğin kediyi öldürmesini görmek tatsız günlerin geride bırakılacağına, hane halkı ile tartışma yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kedi öldüren köpek görmek yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına işaret eder.

Kahve falında kedi köpek ve tavşan görmek ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına, büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kedi yiyen köpek görmek düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında kedi köpek maymun görmek yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir